Kesäpäivä PowerParkissa

Kuvassa vuoristorata ja kutsu REDy ry kesätapahtumaan PowerParkiin 17.8.2024. Kuvassa tekstinä lippujen hinnat: sisäänpääsy 0€, alle 130cm 15€ ja yli 130cm 20€. Ilmoittautuminen osoitteeseen sihteeri@redy.fi viimeistään 10.8.2024. Lippuja rajoitetusti.

Tervetuloa viettämään mukavaa loppukesän päivää PowerParkiin lauantaina 17. elokuuta 2024!

REDy ry jäsenperheille on tarjolla edulliseen omavastuuhintaan rannekkeet päiväksi huvittelemaan. Rannekkeita on vain rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan. Rannekkeet saa yhdistyksen yhteyshenkilöltä ennen huvipuiston aukeamista. Olethan ajoissa paikalla.

Hinnat REDy ry jäsenperheille:

  • Sisäänpääsy 0€
  • Yli 130cm ranneke 20€
  • Alle 130cm ranneke 15€

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.8.2024. Rannekkeita on rajallinen määrä, tämän vuoksi maksimissaan 5kpl/perhe. Ilmoittaudu osoitteeseen sihteeri@redy.fi. Ilmoittautuessasi kerro rannekkeiden pituusluokka ja lukumäärä sekä mikäli mukaan tulee joku, joka ei ota ranneketta. Ilmoita myös kuka mukaanlähtijöistä on yhdistyksen jäsen. 

Mittaathan huvittelijoiden pituuden tarkasti, mitat tullaan tarkistamaan laitteiden sisäänpääsyn yhteydessä kengät jalassa. Jos ranneke on väärän pituiselle, sen joutuu vaihtamaan omakustanteisesti. Huvipuiston omilta sivuilta näet tarkempia tietoja esimerkiksi esteettömyydestä, avustajista sekä kuinka nuori lapsi ei tarvitse ranneketta. Tutustu niihin huolella. Kokemuksesta tiedämme myös, että PowerParkissa, toisin kuin muutamissa muissa huvipuistoissa, raajapuutos ei ole ollut este hurjemmissakaan laitteissa (esim. Junker ja Pitts Special) sisäänpääsylle.

PowerParkin yhteydessä on useampia yöpymisvaihtoehtoja, voit tutustua niihin heidän kotisivuillaan. Lisäksi lähialueelta löytyy esimerkiksi Härmän kylpylä. Yhdistyksellä ei ole varattuna yhteismajoitusta.

Saapumisohjeet ja muuta tärkeää tietoa löytyy PowerParkin sivuilta. Tutustu niihin tai ota yhteyttä sihteeri@redy.fi, mikäli heräsi kysymys, johon ei löydy vastausta.

PowerParkissa nähdään!