Syystapaaminen ja pikkujoulut

Viime vuonna suuren suosion saanut leiriviikonloppu Hauholla saa jatkoa!

Hauholla on upeat puitteet viettää mukava vertaistukiviikonloppu. Tilaisuus sopii niin lapsiperheille, nuorille kuin aikuisillekin. Erilaisia majoitus- kuin ajanviettotiloja on monipuolisesti, joten paikalle sopii hyvin aikuisten diagnosoitujen tapaaminen omassa rauhassa, kuin lapsiperheiden tapaaminen, lasten pyöriessä muissa tiloissa. Nuorisolle on myös tarjolla omaa rauhaa esimerkiksi majoitustilojen "askarteluhuoneissa".  Majoitusrakennuksia on useampia, osa majoitustiloista sopii erinomaisesti perheille, kun taas ohjaajien talon majoitustilat sopivat hyvin aikuisryhmille. Iltaa on mahdollisuus viettää saunoen ja rannan läheisyydestä löytyy myös nuotiopaikka, jossa on mukava olla yhdessä päivän hämärtyessä. Lomakeskuksen muita tiloja ovat monitoimitila Huvari sekä liikuntahalli Säläri, joissa viime kerralla oli menoa ja vilskettä aamusta iltaan. Ruokailut hoituvat talon puolesta, joten aikaa jää sille parhaimmalle, eli mukavalle yhdessäololle ja vertaistuelle.

Omavastuuhinnat REDy ry jäsenperheille:

  • Alle 1-vuotiaat 0€
  • Alle 5-vuotiaat 30€
  • 5-15-vuotiaat 45€
  • Yli 15-vuotiaat 60€

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa sihteeri@redy.fi. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian. Ilmoittautuessasi ilmoita osallistujien nimet, syntymäajat, mahdolliset erityisruokavaliot sekä REDy ry jäsenen nimi.

Ohjelmatoiveita voi lähettää sihteerin osoitteeseen. Kuulemme mieluusti, jos on mielessä joitain toiveita. Viime kerralla saimme Antti Ahtilinnan paikalle kertomaan elämäntarinaansa.

Tervetuloa mukaan!